SUZI na 3040

Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (odgovor) pa je 2,49 € z ddv.

909 42 20

1.99€/min iz omrežja Telemach. Iz ostalih omrežij ceno določa operater.

Pravilnik zasebnosti in obdelave podatkov

Kdo ima dostop do vaših podatkov?

Do vaših podatkov dostopajo samo zaposleni podjetja Suzana Fajfar s.p. Zavezujemo se, da vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih bomo obdelovali v skladu s pravili, opisanimi v Pravilniku zasebnosti in obdelave podatkov.

 

 

Kako dolgo in kje hranimo vaše podatke?

Vaše podatke hranimo 5 let od njihove pridobitve v podatkovni bazi preko vtičnika Flamingo.

 

 

Kje in kako lahko pridobim svoje podatke, ki sem vam jih pustil/-a?

Podatke, ki ste nam jih pustili, Vam lahko pošljemo v obliki izvožene CSV datoteke na elektronski naslov. Za pridobitev teh podatkov nam prosimo pošljite elektronsko sporočilo na suzana@suzi.si. Pridržujemo si pravico, da podatke pošljemo v roku 7 delovnih dni od zahteve. V primeru, da želite, da vaše podatke iz naše baze izbrišemo, lahko to zahtevate. To ne vključuje podatkov, ki smo jih iz razloga računovodstva, administracije ali drugih pravnih razlogov primorani obdržati.

 

 

Kako varujemo vaše podatke?

Vaši podatki so zavarovani pred napadi s pomočjo SSL certifikata, varnih gesel do CMS vmesnika in MD5 enkripcije v podatkovni bazi.

 

 

Kako uporabljate moje podatke?

V primeru prijave na e-novice bomo vaše podatke uporabili zgolj za primer obveščanja o novostih v naši ponudbi z največ 1 (enim) sporočilom tedensko. V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca ali poslanim sporočilom na elektronsko pošto bomo Vaše podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z zakonodajo in našim Pravilnikom zasebnosti in obdelave podatkov.

 

 

 

Suzi je vedno na voljo!

Pokličite eno izmed številk, pošljite SMS sporočilo ali elektronsko pošto. Vesela vas bom!