Bistvo numerologije

Bistvo numerologije

Bistvo numerologije je, da vse besede in datume pretvori v numerološko število. Tako ime in priimek posameznika pretvorimo v numerološko število s pomočjo Kaldejsko-hebrejske numerološke abecede. Vsaki črki pripada določeno število med 1 in 9. Števila seštevamo tako dolgo, dokler ne dobimo enomestne številke, razen v primeru števil 11, 22 in 33 katera predstavljajo mojstrska števila. Isto naredimo tudi z rojstnim datumom, katerega seštevamo tako dolgo, dokler ne dobimo enomestnega števila.

Numerološka analiza

Osebna števila

Najpomebnejša števila v numerologiji so osebna števila, katera nam dajo vpogled v naš značaj. Ta števila imenujemo število življenjske poti, število usode, osebnostno število, število srčne želje ali motivacijsko število, zrelostno število ali število pravega jaza.

Bistvo numerologije
Numerološka analiza

Numerološka analiza

V življenju se nam dogajajo pozitivne kakor tudi negativne stvari. Ponavadi se s pozitivnimi stvarmi ne ukvarjamo kaj dosti, kadar pa se nam zgodijo negativne in neprijetne stvari, pa iščemo vzroke, zakaj se nam to dogaja. Numerološka analiza je eden od načinov, kako spoznati samega sebe in s tem izboljšati svoje življenje. Numerološka analiza nam pove, zakaj nečesa ne moremo dobiti, pa si tako želimo, zakaj izgubimo to, kar že imamo, zakaj nas ljudje izkoriščajo, zakaj smo polni dvoma in strahu, …